Leapmotor Forum banner

QD Link

3 reading
1.1K views 18 replies 7 participants last post by  dukang  
#1 ·
Cześć wszystkim, jestem właścicielem po raz pierwszy i po raz pierwszy publikuję tutaj. Według mojego samochodu mam funkcję QD Link, ale używam iPhone'a. Mówi, że muszę połączyć telefon z Wi-Fi samochodu, ale za nic w świecie nie mogę wymyślić, jak aktywować hotspot Wi-Fi samochodu. Wszelka pomoc byłaby mile widziana! Nawet dealer nie wie….

#15 ·
iPhone nie ma aplikacji. Musisz włączyć WiFi direct, jeśli dobrze pamiętam, jeśli przesuniesz ekran w qdlink, który pokazuje, jak skonfigurować Androida, przesunięcie na następną stronę pokazuje, jak podłączyć iPhone'a.

To powiedziawszy, qdlink jest okropny. To wcale nie jest doświadczenie CarPlay ani Android Auto. Moja rada to kupić Carlinkit, działa świetnie i kosztuje około 25 funtów na Ali Express.

#16 ·
iPhone nie ma aplikacji. Musisz włączyć WiFi direct, jeśli dobrze pamiętam, jeśli przesuniesz ekran w qdlink, co mówi ci, jak skonfigurować Androida, przesunięcie na następną stronę mówi ci, jak podłączyć iPhone'a.

To powiedziawszy, qdlink jest okropny. To wcale nie jest doświadczenie Carplay ani Android Auto. Moja rada to kupić Carlinkit, działa świetnie i kosztuje około 25 funtów na Ali Express
dziękuję. Mam Carlinkit CCPA bez mikrofonu, ale nie mogę dowiedzieć się, jak automatycznie podłączyć mikrofon samochodu do telefonu, aby używać go do rozmów telefonicznych.